skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf

YHDESSÄ-KAMPANJA

Kampanjan tarkoitus 

Kampanjan tavoitteena on ohjata jäsenistöä ymmärtämään ja toteuttamaan koirien positiivista ja kunnioittavaa käsittelyä kaikessa harrastamisessa sekä koiranpidossa. Lisäksi on tärkeää tuoda esille eettisyys ja vastuullisuus kaikessa yhdistyksen ja sen jäsenten toiminnassa. Lopputuloksena toivomme kampanjan tavoitteen tuottavan entistä onnellisempaa yhdessä harrastamista omien dobermannien kanssa. 

SDY:n sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on ohjata jäsenet hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan oikein.  

Kampanjan pääsisältö 

  1. eettisyys, vastuullisuus 
  2. koirien positiivinen ja kunnioittava käsittely

Kampanjan tunnuksena toimivat nettisivuosoite: www.sdy.fi/yhdessa sekä tunniste #yhdessa. Lisäksi kampanjan alussa valitaan Facebook-kuvakilpailulla kampanjalle tunnuskuva. Kampanja toteutetaan 1.4.-31.5.2021 välisenä aikana. 

Yhdessä-kampanja tehdään yhdessä 

Kampanjaan kuuluu oleellisena osana sosiaalisessa mediassa tapahtuva kaikkien osallistuminen. Kampanjassa on useita pääaiheisiin liittyviä kilpailuja, jotka julkaistaan SDY:n Facebook-sivuilla. Toivomme kaikkien osallistuvan yhdessä tuottamaan materiaalia (kuvat, tarinat, videot) kilpailujen muodossa, nämä kootaan ja julkaistaan tällä sivulla. 

Lisäksi tulossa on myös kaksi webinaaria:

  1. maksuton “Yhdessä Koiranpäivänä”-webinaari 24.4.2021 (peruttu resurssipulan vuoksi, siirtyy myöhempään ajankohtaan)
  2. maksullinen “Yhdessä koiran kanssa”-webinaari 23.5.2021

Yhdessä-kampanja etenee

Ensimmäinen kuvakilpailu on käyty ja tunnuskuvaksi valittiin kuva, jossa esiintyvät Mira Leppilahti ja dn Walldobes Iriz Imperica (kuvaaja Noora Jarva). Lisäksi, koska kaikki kilpailuun osallistuneet kuvat olivat viestintätiimin mielestä hyvin Yhdessä-aihetta kuvaavia, päätettiin lopuista kuvista tehdä kansikuvakollaasit SDY:n FB-sivulle ja SDY:n keskusteluryhmään.

Tunnuskuvasta on tehty FB-profiilikuvan kehys, jonka käyttöön SDY ry haastaa kaikki jäsenet, dobermannien omistajat sekä yleisesti rodusta ja iloisesta koiran kanssa yhdessäolosta innostuneet.

Eettiset ohjeet julkaistiin 10.4.2021 kevätkokouksessa

SDY ry:n eettiset ohjeet julkaistiin 10.4.2021 pidetyssä yhdistyksen kevätkokouksessa. SDY ry:n jäsenten, toimikuntien ja alaosastojen tulee kaikessa toiminnassaan noudattaa lainsäädäntöä, Suomen Kennelliiton, Palveluskoiraliiton sekä yhdistyksen sääntöjä ja eettisiä ohjeita.

Tutustu ohjeisiin: SDY_ry_eettiset_ohjeet_2021 [PDF]
Ohjeessa tarkennetaan lainmukaisia ja asiallisia koirankäsittely- sekä toimintatapoja. Jokaisen tulee huolehtia omalta osin ohjeiden sisäistämisestä ja noudattamisesta. Aina saa kysyä ja pyytää apua, jos jotain ei osaa tai jokin on epäselvää. Tässäkin pääsemme askeleen eteenpäin #yhdessa.
Back To Top
Search