Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
fhrmt

JÄSENEDUT

Dobermann-lehti

Yhdistyksen jäsenet saavat vuosittain jäsenetuna yhdistyksen julkaisun nimeltään Dobermann. Lehteä julkaistaan neljä numeroa vuodessa. A4-kokoisessa lehdessä julkaistaan juttuja koiran koulutuksesta, ruokinnasta, näyttely- ja kilpailumatkoista, jalostuksesta sekä yleensä kaikista ajankohtaisista rotuun liittyvistä asioista.

Näyttelyt

Yhdistys on vuosittain järjestänyt erikoisnäyttelyn dobermanneille. Yhdistys on myös yksi Porvoon kaikkien rotujen näyttelyn pääjärjestäjistä. On tullut tavaksi järjestää vuosittain myös Match Show.

Muita tapahtumia

Yhdistyksemme järjestää vuosittain lukuisia muitakin tapahtumia näyttelyiden lisäksi, esimerkiksi dobermannien jalostustarkastus ZTP sekä AD-koe.

PK- ja harrastustoimintaa

Koe- ja koulutustoimikuntamme järjestää PK-kokeita sekä dobermannien mestaruuskilpailut sekä erilaisia seminaareja ja leirejä. SDY on Suomen Palveluskoiraliiton ja Suomen Valjakkourheilijainliiton jäsen.

Suojelulisenssien puoltohakemukset

Anoessasi yhdistyksen puoltolausuntoa suojelulisenssihakemukseen toimita yhdistyksen sihteerille hakijan tiedoilla täytetty suojelulisenssihakemus ja liitä hakemukseen treeniryhmän nimi ja maalimiehen yhteystiedot. Hakijan tulee olla yhdistyksen jäsen.

Rotuyhdistysten puolto kennelnimihakemuksille

Suomen Kennelliitto on muuttanut kennelnimien hakukäytäntöä 1.6.2018 lähtien. Kennelnimihakemus tehdään sähköisesti ja Kennelliitto ohjaa puoltoanomuksen rotuyhdistykselle.

Voit katsoa uusimmat muutokset täältä: https://www.kennelliitto.fi/tietoa-meista/tiedotteet/kennelnimen-anominen-muuttuu-kokonaan-sahkoiseksi

Muut edut

Holter-laite

Jäsenille on vuokralla yhdistyksen oma Holter-laite jolla saat tutkittua koirasi sydäntä edulliseen hintaan http://www.sdy.fi/jalostus/holterlaitteen-vuokraus/

Koiravaruste.fi

SDY ry:n jäsenetu Koiravarusteen tuotteista!

Alennuskoodi DOBERMANN ja on voimassa elokuun 2021 loppuun saakka. Alennuskoodilla saa 10 % alennuksen koko valikoimasta, pois lukien jo alennetut tuotteet ja tuotteet joille alennuksen käyttö ei ole sallittu.

Helsitar

Yhdistyksen jäsenille kaikki Helsitar-tuotteet vähintään -10 % normihinnasta (ei koske tarjoustuotteita). Tarjouskoodina Sdytreeni21.

Veikari

Liikunta- ja koiraurheilukeskus Veikari tarjoaa SDY:n pennunostajajäsenille Pennun vuosi -verkkovalmennuksesta 65 % alennuksen!

Valmennuksen ovh on 69 € ja alennushinta SDY:n pennunostajajäsenille on 24,15 € (sis. alv 24 %). Alennushinta on saatavilla verkkokaupasta alennuskoodilla, joka toimitetaan uusille pennunostajajäsenille liittymisen yhteydessä.

Linkki tuotteeseen: https://veikari.fi/tuote/pennun-vuosi/

Valmennus on laaja ja materiaalia, treeniohjeita, vinkkivideoita jne. on tuntikausiksi! Kaikki materiaali on vuoden ostajan käytössä.

Back On Track Suomi

Back On Track Suomi tarjoaa SDY:n jäsenille 20 % alennuksen normaalihintaisista verkkokaupan tuotteista vuoden 2021 loppuun asti. Alennushinta on saatavilla verkkokaupasta (https://backontrack.fi/) alennuskoodilla, joka on toimitettu jäsenille jäsenkirjeessä. Koodin saa myös kysymällä tiedotus@sdy.fi. Vastineeksi edusta Back On Track Suomi toivoo tuotearvosteluita verkkokauppaan, joten niitä käymme siis ahkerasti tekemässä.

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Yhdistyksellä on jäsenmuotoina sääntöjen mukaisesti:
-varsinaisjäsen
-perhejäsen
-pennunostajajäsen

Varsinaisjäsen

Yhdistyksen varsinaisjäseneksi liittyminen on helppoa:

-Täytä jäsentietolomake.
-Maksa jäsenmaksu (36 €) yhdistyksen tilille: FI85 2167 1800 0039 42.
-Lähetä jäsentietolomake ja kopio maksukuitista jäsenrekisterin hoitajalle. Voit lähettää tiedot sähköpostitse (kuitti .jpg- tai .pdf-tiedostona) jasenrekisteri@sdy.fi tai postitse Kirsi Kilpeläinen, Keinutie 2 A 3, 00940 Helsinki.
-Hallitus käsittelee ja vahvistaa jäsenyydet kokouksessaan.

Perhejäsen

Perhejäseneksi voi liittyä, kun taloudessa on jo yhdistyksen jäsen. Perhejäseneksi liittyminen onnistuu samalla tavalla kuin varsinaiseksi jäseneksi. Perhejäsenmaksu on (7 €).

Pennunostajajäsen

Kasvattaja voi liittää kasvattinsa (joka on enintään 12 kk ikäinen) omistajan tämän suostumuksella pennunostajajäseneksi kuluvaksi vuodeksi. Kasvattaja maksaa jäsenmaksun on 10 € (ei liittymismaksua).

Pennunostajajäsenyys on tarkoitettu yhdistyksen uusille jäsenille. Uudeksi jäseneksi katsotaan myös henkilö, jonka edellisestä yhdistyksen jäsenyydestä on kulunut vähintään kolme (3) vuotta. Pennunostajajäsenyys on voimassa liittymisvuoden, jonka jälkeen jäsenyys jatkuu varsinaisenajäsenyytenä tai perhejäsenyytenä. Pennunostajajäsenellä on samat oikeudet kuin varsinaisjäsenellä.

-Kasvatin omistaja täyttää jäsentietolomakeen ja toimittaa sen kasvattajalle
-Kasvattaja maksaa jäsenmaksut (10 €/kasvatti) yhdistyksen tilille: FI85 2167 1800 0039 42
-Kasvattaja toimitettaa jäsentietolomakkeet maksukuittikopion kera jäsenrekisterin hoitajalle sähköpostitse (kuitti .jpg- tai .pdf-tiedostona) jasenrekisteri@sdy.fi tai postitse Kirsi Kilpeläinen, Keinutie 2 A 3, 00940 Helsinki
-Hallitus käsittelee ja vahvistaa jäsenyydet kokouksessaan.

Jos liittymisessä/maksuissa on jotain epäselvyyksiä, ota yhteyttä  jäsenrekisterin hoitajaan (jasenrekisteri @ sdy.fi).

Lisätietoja

SDY:n jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden. Maksukausi on 1.1.-31.12., eli sitä ei voida maksaa edellisenä vuonna etukäteen. Uusi jäsenmaksulasku tulee heti alkuvuodesta kiertokirjeen mukana uudella viitteellä, eli älä maksa vanhojen laskutietojen perusteella!

Kun muutat, niin muista ilmoittaa uusi osoitteesi myös jäsenrekisterin hoitajalle (mieluummin ennen muuttoa, niin osoitetietosi ovat varmasti ajantasalla). Yhdistys ei jälkeenpäin lähetä lehtiä, jotka eivät väärien osoitetietojen takia mene perille.