Kodinvaihtajat

Mikäli haluat jättää ilmoituksen tälle sivulle, ole yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen webmaster@sdy.fi. Toimita koirastasi allaolevan esimerkin mukaiset tiedot sekä kuva koirasta.

Ilmoitus poistetaan automaattisesti kuukauden kuluttua julkaisusta. Jos haluat jatkaa ilmoituksen voimassaoloaikaa, ota yhteyttä webmaster@sdy.fi.

IITUVAARAN CAVAN 

Rekisteröintinumero: FI57157/20
Ikä: 2v (2.11.2020)
Sukupuoli: uros
Kastroitu/steriloitu: ei
Tulee toimeen lasten kanssa: kyllä, vanhempien lasten kanssa paremmin.
Tulee toimeen toisten eläinten/koirien kanssa: Narttujen kanssa tulee toimeen, toisten urosten kanssa voi tulla ongelmia.


Hemi on 2-vuotias rekisteröity, kastroimaton dobermannuros. Ruskea ruosteenpunaisin merkein.

Hemin kanssa on harrastettu vähän mejää.

Hemi on kiltti ja seurallinen sekä osaa olla rauhallinen. Innostuu helposti ja varsinkin ulkona on tarkkana jatkuvasti. 

Hemi on asunut koko ikänsä omakotitalossa ja helposti haukkuu kaikki ohikulkijat, joita onnistuu ikkunoista bongailemaan. Vieraista ilmoittaa kovaan ääneen ja innostuu uusista ihmisistä niin, että jalkoihin tulee jouset. Samassa talossa on koko Hemin pienen iän viettänyt kolme ihmislasta. Ihmislapset on iältään 4v, 8v ja 12v. Vanhimman lapsen kanssa leikit menee välillä melkoiseksi riehumiseksi, niin että tanner tömisee. Kaksi nuorinta on vielä liian pieniä leikkimään ronskeja leikkejä, joten he leikkivät monesti vetoleikkejä Hemin kanssa. Vaikka Hemi on kasvanut pienten lasten kanssa, ei kaikista lapsista silti välitä. 

Hemi ei ole ollut vihainen ruuasta, mutta tilaisuuden tullen kyllä menee lasten lautasille ja ohi mennessään imaisee leivän pöydältä kitaansa. Harmillisesti varastetut leivät sisältää viljaa, mikä aiheuttaa Hemin huuliin kuivuutta ja karvan lähtöä. Myös kala aiheuttaa raapimista.

Kynsien leikkuut ja muut hoitotoimenpiteet sujuu alkukangertelun jälkeen. Hemi meinaa ensin, ettei kynsiä tarvitse leikata, mutta taivuttelun jälkeen hyväksyy kyllä asian. Eläintohtorilla on käyttäytynyt aina mallikkaasti. Hemi on ollut myös koirahoitolassa hoidossa, sielläkin on käyttäytynyt hienosti lenkittäjää kohtaan.

Hemin toinen nimi on Houdini, osaa avata portit ja ovet. Roskiksen tyhjentäminen sujuu tassun käänteessä, jos roskiskaappi on unohtunut laittaa kunnolla kiinni ja sieltä jotain herkkutuoksuja dopperin nenään kantautuu. Hemi ei ole tuhonnut paikkoja yksin ollessaan, innoissaan vain hyppii portteja ja ovia vasten, jolloin kynsillä raapii ovenkarmeja.

Hemille toivotaan löytyvän koti, missä on dopperin käsittelyn taitoja ja missä on aikaa isolle koiralle. Tällä hetkellä Hemi jää aivan liian vähälle huomiolle.  

Mikäli voisit tarjota Hemi-koiralle loppuelämän kodin, ota yhteyttä joko puhelimitse 040-9632599 tai sähköpostilla nieminenjanna@gmail.com

Tavoitteena on löytää ihana loppuelämän koti Hemille, missä saa huomiota ja aktiviteettejä tarpeeksi. Kerrothan myös omasta elämäntilanteestasi ja millainen koti sinulla olisi tarjota. Kerron mielelläni Hemistä lisää, soita tai laita sähköpostia. Olisi hyvä myös päästä tutustumaan koiraan ennen päätöksiä.

Ilmoitus julkaistu 2.11.2022

MALLI-KOIRA

  • Rekisteröintinumero:
  • Ikä:
  • Sukupuoli: uros
  • Kastroitu/steriloitu: ei
  • Tulee toimeen lasten kanssa: kyllä
  • Tulee toimeen toisten eläinten/koirien kanssa: ei

Malli-koira on 4-vuotias rekisteröity, kastroimaton dobermannuros. Malli-koira on kiltti ja tulee toimeen lasten kanssa. Samassa taloudessa voi olla myös narttuja, kunhan ikäero on tarpeeksi suuri.

Malli-koiran kanssa on harrastettu vähän agilityä ja canicrossia.

Malli-koirasta joudutaan luopumaan muuttuneiden perhesuhteiden vuoksi. Malli-koira osaa olla yksin kotona eikä hajoita paikkoja ollessaan rajatusti vapaana. On asunut kerrostalossa koko ikänsä. Malli-koira on muuten terve, mutta on allerginen kalalle.

Mikäli voisit tarjota Malli-koiralle kodin, ota yhteyttä joko puhelimitse 123-456789012 tai sähköpostilla maija.mallikas@malliosoite.com