Canicross-koulutuspäivä

  • su 12.11.2023
  • Sääksjärven kuntorata
Kuvaaja Julia Kemppinen
Kuvaaja Julia Kemppinen


Koe- ja koulutustoimikunta järjestää Canicross-koulutuspäivän Sääksjärven Kuntoradalla Lempäälässä 12.11.2023. Koulutuspäivään sisältyy kaksi kuuden koirakon treeniryhmää, jotka yhdistetään tarvittaessa. Voit toivoa ilmoittautumisen yhteydessä kumpaan ryhmään haluaisit.

Ryhmä 1: klo 10-12.30, 6 koirakkoa

Ryhmä 2: klo 13-14.30, 6 koirakkoa

Kouluttajana toimii Laura Anttila.

Lauran esittely:

Olen Laura Anttila, valjakkourheilua, erityisesti canicrossia, koirapyöräilyä ja koirahiihtoa tavoitteellisesti harrastava pirkanmaalainen. Koulutuksissa haluan huomioida jokaisen koirakon yksilönä ja koulutustapani on innostava sekä koiralähtöinen, lajin vaatimuksen huomioiden.

Harrastus- ja kisakavereina minulla on rhodesiankoira Max sekä uusimpana tulokkaana greyster juniori Pepsi.

Koulutuspäivään voivat tulla mukaan jo aiemmin lajia harrastaneet tai vasta-alkajat. Treenit katsotaan jokaisen koirakon tason mukaisesti. Kouluttajalta löytyy varusteita (vetovyö, joustoliina, valjaat) lainaan, mutta jos omistat omat varusteet, ota nämä mukaan. Jos haluat tuoda koirasi kokeilemaan lajia, mutta et itse pysty juoksemaan, pystyy apukouluttaja juoksemaan koirasi kanssa.

Koiralle tarvitset mukaan raikasta vettä, nameja/leluja sekä tarvittaessa takin jos keli on viileä. Juoksijalle urheiluun sopivat varusteet. 

Koiran olisi hyvä olla syömättä noin 12 h ennen treenejä.

Koulutuksen hinta SDY:n jäsenille 25 € ja muille 30 €.

Sitovat ilmoittautumiset 31.10.-7.11.2023 sähköpostiin koulutus@sdy.fi. Maksutiedot saat ryhmän toteutumisen varmistuttua.

Tervetuloa mukaan!


Tietosuojakäytäntö:

SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn. 


Ilmoittautumis- ja peruutusehdot tapahtumiin:

Ilmoittautuminen maksullisiin tapahtumiin on sitova. Tapahtumaan ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun määräajassa. Tapahtuman järjestäjä sitoutuu varaamaan ilmoittautuneelle paikan maksun tapahduttua. Mikäli osallistuja peruuttaa paikkansa ennen ilmoittautumisajan päättymistä, ei osallistujan tarvitse maksaa osallistumismaksua. Jos peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, on osallistuja velvollinen maksamaan osallistumismaksun. Tällöin on kuitenkin mahdollista hankkia korvaava osallistuja tilalle eli ns. myydä paikka eteenpäin. Mikäli tapahtumassa on ennakkomaksu, ei sitä palauteta tapahtumaan ilmoittautujan peruuttaessa osallistumisensa. Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta, ennakkomaksu palautetaan.