Dobermannien TOKO-mestaruuskoe

  • su 11.6.2023
  • Hyvinkää, SPL Itä-Uusimaan kenttä


Dobermannien TOKO-mestaruuskoe järjestetään 11.6.2023 SPL Itä-Uusimaan kentällä Hyvinkäällä. Koe on samalla valkoistenpaimenkoirien rotumestaruuskoe.

Tuomarina Mari Väänänen.


Kokeen arvioitu aikataulu:

LuokkaKoiramääräArvioitu alkamisaika
EVL310.00
VOI511.00
AVO312.45
ALO1013.45

Tervetuloa seuraamaan! Dobermanneja on ilmoittautunut yhteensä neljä. Paikalla kanttiini, varaa pikkurahaa mukaan!

* * * 

Rajoitus 25 koiraa, kaikki luokat. Koe on avoin kaikille. 

Koe on nurmikentällä. Ilmoittautumismaksu 30 €. Maksutiedot saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumisaika kokeeseen: dobermannit ja valkoisetpaimenkoirat 30.5.-1.6., muut 2.-4.6. Ilmoittautuminen toko@sdy.fi.

Tutustu TOKO-mestaruuskokeen sääntöihin!

Joukkueiden ilmoittautuminen toko@sdy.fi viimeistään 4.6.2023. Tutustu joukkuemestaruussääntöihin!


HUOM! Kokeeseen etsitään avustajia! Mikäli pääset auttamaan järjestelyissä, ilmoita itsestäsi osoitteeseen koulutus@sdy.fi. Tehtävät ovat helppoja ja niihin opastetaan, et tarvitse muuta kuin iloisen mielen!

KOETTAMME SPONSOROI:


Tietosuojakäytäntö:

SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot tapahtumiin:

Ilmoittautuminen maksullisiin tapahtumiin on sitova. Tapahtumaan ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun määräajassa. Tapahtuman järjestäjä sitoutuu varaamaan ilmoittautuneelle paikan maksun tapahduttua. Mikäli osallistuja peruuttaa paikkansa ennen ilmoittautumisajan päättymistä, ei osallistujan tarvitse maksaa
osallistumismaksua. Jos peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, on osallistuja velvollinen maksamaan osallistumismaksun. Tällöin on kuitenkin mahdollista hankkia korvaava osallistuja tilalle eli ns. myydä paikka eteenpäin. Mikäli tapahtumassa on ennakkomaksu, ei sitä palauteta tapahtumaan ilmoittautujan peruuttaessa osallistumisensa. Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta, ennakkomaksu palautetaan.