Iha sama, ei kiinnosta!


Asuuko taloudessanne teini tai teinimielinen koira? Hiukan ehkä tarvetta kerrata arjen taitoja ja tarkistella kuulon toimivuutta? Tämä kurssi on teille!

Kurssin alaikäraja on n. 8 kk.

Kurssi kestää neljä kertaa ja sinne otetaan 5 osallistujaa. Kouluttajana Sanna Wickman.

Kurssi järjestetään Espoossa, Juvanmalmilla Sporttikoirahallin isolla puolella. Kurssipäivät lauantaisin 14.1., 21.1., 28.1. ja 4.2. klo 12-13.

Kaikki koirat ovat yhtäaikaa hallissa. Sermejä on käytettävissä mikäli tarvitsee näköesteitä. Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen hallin pihalla klo 11.30. Esittäydytään ja käydään läpi yleiset asiat, jotta treeni päästään aloittamaan heti klo 12.

Kurssi toteutuu mikäli sille tulee riittävästi osallistujia.

Hinta SDY:n jäsenille 60 €, muille 80 €. Maksutiedot toimitetaan kurssin toteutumisen varmistuttua.

Ilmoittautuminen kurssille 19.-29.12.2022 osoitteeseen koulutus@sdy.fi.

Tervetuloa!


Tietosuojakäytäntö:

SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn. 


Ilmoittautumis- ja peruutusehdot tapahtumiin:

Ilmoittautuminen maksullisiin tapahtumiin on sitova. Tapahtumaan ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun määräajassa. Tapahtuman järjestäjä sitoutuu varaamaan ilmoittautuneelle paikan maksun tapahduttua. Mikäli osallistuja peruuttaa paikkansa ennen ilmoittautumisajan päättymistä, ei osallistujan tarvitse maksaa osallistumismaksua. Jos peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, on osallistuja velvollinen maksamaan osallistumismaksun. Tällöin on kuitenkin mahdollista hankkia korvaava osallistuja tilalle eli ns. myydä paikka eteenpäin. Mikäli tapahtumassa on ennakkomaksu, ei sitä palauteta tapahtumaan ilmoittautujan peruuttaessa osallistumisensa. Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta, ennakkomaksu palautetaan.