Kirsi Petäjämäen IFH-koulutuspäivä


PÄIVÄ ON TÄYNNÄ!

Koe- ja koulutustoimikunta järjestää IFH-koulutuspäivän Kokemäellä. Kokoontuminen on Dog Team Areenalla klo 9, josta lähdetään pelloille.

Päivään mahtuu kuusi koirakkoa ja se on tarkoitettu kaikentasoisille peltojäljestä kiinnostuneille koirakoille.

Koulutuksen hinta on SDY:n jäsenille 55 €, muille 65 €.

Kuunteluoppilaiden hinta on SDY:n jäsenille 15 €, muille 20 €.

Sitovat ilmoittautumiset 6.-10.4.2024 osoitteeseen koulutus@sdy.fi. 

Kirsin esittely

Pääpaino koulutuksissamme on aina aktiivisesti, hyvässä mielentilassa tehtäväänsä tekevä koira ja sitä johdonmukaisesti ja selkeästi ohjaava koiranohjaaja. Panostamme koulutuksissamme erityisesti positiiviseen vahvistamiseen, koiran ja omistajan suhteen luomiseen, sillä koiraurheilussa ainoa mitä kokeeseen voit ottaa mukaan, on hyvä suhde. Tämän lisäksi olen syventänyt osaamistani erityisesti koiran kehonhuollon ja fyysisen hyvinvoinnin parissa. Jokainen valmennusasiakkaani tutustuu turvallisuuden lisäämiseen harrastuksissa, sillä ei riitä, että asioita tehdään vain ja aina täysillä. Ensin täytyy luoda pohja hyvälle fysiikalle!

Arvojani:

- Koulutus perustuu palkitsemiseen. 
- Tavoittelemme itsenäisesti ja oma-aloitteisesti toimintaa tarjoavaa koira, jolla on myös oikeus tulla kuulluksi ja vaikuttaa. 
- Koulutus perustuu tieteelliseen tutkimukseen, positiiviseen vahvistamiseen. 
- Koulutus pohjautuu vuosien kokemukseen koira-alalla koirankouluttajana ja koulutuksen järjestäjänä.  

https://www.waupet.net/tutustu


Tietosuojakäytäntö:

SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn. 


Ilmoittautumis- ja peruutusehdot tapahtumiin:

Ilmoittautuminen maksullisiin tapahtumiin on sitova. Tapahtumaan ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun määräajassa. Tapahtuman järjestäjä sitoutuu varaamaan ilmoittautuneelle paikan maksun tapahduttua. Jos osallistuja peruu ilmoittautumisen, on osallistuja velvollinen maksamaan osallistumismaksun. Tällöin on kuitenkin mahdollista hankkia korvaava osallistuja tilalle eli ns. myydä paikka eteenpäin. Mikäli tapahtumassa on ennakkomaksu, ei sitä palauteta tapahtumaan ilmoittautujan peruuttaessa osallistumisensa. Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta, ennakkomaksu palautetaan.