Pentutunteja, useita eri päiviä


Koe- ja koulutustoimikunta järjestää pentutreenejä! Kouluttajana Sanna Wickman.

Tunnit on suunniteltu 10 vko - 5 kk ikäisille koirille.

Pennun sosiaalistaminen koostuu monesta eri osa-alueesta ja yksi niistä on eri ympäristöihin tutustuminen. Näillä pentutunneilla pääset harjoittelemaan yhteistyötä pennun kanssa halliolosuhteissa. Ryhmätunneilla kaikki ovat yhtä aikaa hallissa.

Tunneilla harjoitellaan kouluttamisen peruspilareita eli palkkausta ja ajoitusta, tehdään helppoja ohitusharjoituksia, käsittelytreeniä sekä muita pennuille sopivia arkitottelevaisuusharjoituksia. Tuntien sisältö voi vaihdella osallistujien ja toiveiden mukaan, joten voit hyvin osallistua halutessasi kaikille tunneille. 

Tunnit järjestetään Vantaalla, Koirakeitaan tiloissa. Tutustu Koirakeitaaseen! Kolme ensimmäistä tuntia pidetään Älydyyni-koulutustilassa ja neljäs tunti Agilaguunissa. Kesto 45 min. 


Treenipäivät:

* to 6.7. klo 18.45-19.30 Älydyyni, ilmoittautuminen 9.6.-29.6.2023 TÄYNNÄ
* su 16.7. klo 17.45-18.30 Älydyyni, ilmoittautuminen 9.6.-9.7.2023
* ke 19.7. klo 18.15-19.00 Älydyyni, ilmoittautuminen 9.6.-12.7.2023 TÄYNNÄ
* su 23.7. klo 18.45-19.30 Agilaguuni, ilmoittautuminen 9.6.-16.7.2023


Pentutunneille otetaan korkeintaan viisi koiraa. Tunti toteutuu, mikäli sille tulee riittävästi osallistujia.

Pentutunnin hinta/kerta on SDY:n jäseniltä 15 €, muilta 20 €, yhden kerran kesto on 45 minuuttia. Maksutiedot toimitetaan tunnin toteutumisen varmistuttua. 

Ilmoittautuminen yllämainittuihin päivämääriin mennessä koulutus@sdy.fi.

Tervetuloa puuhastelemaan pentusi kanssa!


Tietosuojakäytäntö:

SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn. 


Ilmoittautumis- ja peruutusehdot tapahtumiin:

Ilmoittautuminen maksullisiin tapahtumiin on sitova. Tapahtumaan ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun määräajassa. Tapahtuman järjestäjä sitoutuu varaamaan ilmoittautuneelle paikan maksun tapahduttua. Mikäli osallistuja peruuttaa paikkansa ennen ilmoittautumisajan päättymistä, ei osallistujan tarvitse maksaa osallistumismaksua. Jos peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, on osallistuja velvollinen maksamaan osallistumismaksun. Tällöin on kuitenkin mahdollista hankkia korvaava osallistuja tilalle eli ns. myydä paikka eteenpäin. Mikäli tapahtumassa on ennakkomaksu, ei sitä palauteta tapahtumaan ilmoittautujan peruuttaessa osallistumisensa. Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta, ennakkomaksu palautetaan.