Vetolajien alkeet pennuille

  • ma 5.12.2022
  • Nurmijärvi


Oletko kiinnostunut vetolajeista?

Vedon alkeet -kurssi on suunnattu pennuille, sekä nuorille koirille, jotka vielä ikänsä puolesta eivät ole valmiita varsinaiseen "isojen koirien" vetoharjoitteluun.

Kurssilla harjoitellaan nuorille koirille sopivilla ja helpoilla harjoitteilla valmiuksia päämääräkeskeiseen työskentelyyn, jolloin vedolle opettelu kypsemmässä ikävaiheessa on tuottavampaa, sekä miellyttävämpää.

Kurssi kestää kolme kertaa ja se pidetään Nurmijärvellä. Kurssipäivät ovat 5.12.2022, 12.12.2022 ja 19.12.2022. Kurssille otetaan korkeintaan 10 osallistujaa.

Vähimmäismäärä osallistujia kurssin toteutumiselle on 4.

Osallistumismaksu SDY:n jäsenille on 30 € ja muille 60 €.

Kouluttajina kurssilla toimivat Heidi Liimatainen ja Janica Kindt.

Ilmoittautuminen kurssille 28.11.-2.12.2022 osoitteeseen koulutus@sdy.fi.

Tervetuloa mukaan!


Tietosuojakäytäntö:

SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn. 


Ilmoittautumis- ja peruutusehdot tapahtumiin:

Ilmoittautuminen maksullisiin tapahtumiin on sitova. Tapahtumaan ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun määräajassa. Tapahtuman järjestäjä sitoutuu varaamaan ilmoittautuneelle paikan maksun tapahduttua. Mikäli osallistuja peruuttaa paikkansa ennen ilmoittautumisajan päättymistä, ei osallistujan tarvitse maksaa osallistumismaksua. Jos peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, on osallistuja velvollinen maksamaan osallistumismaksun. Tällöin on kuitenkin mahdollista hankkia korvaava osallistuja tilalle eli ns. myydä paikka eteenpäin. Mikäli tapahtumassa on ennakkomaksu, ei sitä palauteta tapahtumaan ilmoittautujan peruuttaessa osallistumisensa. Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta, ennakkomaksu palautetaan.