Kevätkokouksen 15.4.2023 kuulumiset

16.4.2023

Suomen Dobermannyhdistyksen kevätkokous pidettiin Hämeenlinnassa Tiiriön ABC-asemalla ja etäyhteyksin. Paikalla oli 12 jäsentä ja kaksi valtakirjaa. Etäyhteyksin kokoukseen osallistui enimmillään 14 jäsentä. Kokouspaikalla oli ostettavissa yhdistyksen IDC IGP WM 2023 joukkueen hienoja mukeja.

Ennen kokouksen aloitusta käytiin läpi strategisten tavoitteiden 2023-2024 toteuma ja palkittiin vuoden 2022 ansioituneet. Onnea ja kiitos kaikille!

Kokouksessa vahvistettiin tilinpäätös kaudelle 1.1.-31.12.2022 ja myönnettiin vastuuvapaus 2022 hallitukselle ja muille tilivelvollisille.

Oulunkylän majan tilannetta käsiteltiin ja päätettiin, että hallitus voi ryhtyä kartoittamaan vaihtoehtoisia sijainteja yhdistyksen tukikohdaksi. Jäsenille avataan avoin kysely, johon voi ehdottaa tiedossa olevia tai selvityksen arvoisia sijainteja.

Roturisteytysprojektin tilanteesta todettiin, että se odottaa Kennelliitosta roturisteytysohjeen päivitystä. Sillä aikaa jalostustoimikunta on avannut kyselyn roturisteytyksen rotuehdotuksille. Kysely on avoinna huhtikuun loppuun ja sen tulokset julkaistaan sen jälkeen jäsenille.

Kokoukseen oli esitetty erikoisnäyttelyyn ilmaista osallistumista koirille, joilla ei ole aiempaa virallista näyttelytulosta. Asiasta keskusteltiin paljon ja ideaa pidettiin hyvänä, mutta toteuttamista tulisi pohtia tarkasti. Lopuksi äänestettiin neljästä esitetystä vaihtoehdosta. Eniten ääniä sai vaihtoehto, ettei juuri nyt edistetä tätä asiaa, vaan keskitytään rahanhankintaan mahdollista uutta tukikohtaa varten.

Kuuluvuusongelmista huolimatta kokous saatiin vietyä rakentavassa hengessä päätökseen. Kiitos kaikille kokoukseen osallistuneille!